disclaimer

Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met de disclaimer zoals deze hieronder wordt beschreven. Alles wat hier beschreven staat, is van toepassing op de site die je op dit moment bekijkt (http://lalionna.nl/).

Op de inhoud van deze site rust copyright LaLionna.nl. Alle inhoud is door mij zelf geschreven en de foto’s zijn door mij gemaakt. Ik steek hier veel liefde en tijd in en wil mijn werk dan ook graag beschermen. Het gebruiken of misbruiken van mijn inhoud of foto’s is wettelijk niet toegestaan. Mocht dit gebeuren dan zullen er stappen ondernomen worden.

Vind je de inhoud erg goed of een foto erg mooi en wil je die graag gebruiken, dan moet je hier even toestemming voor vragen. Als je toestemming krijgt mag je de inhoud of foto gebruiken, mits je een duidelijke link plaatst naar LaLionna.nl.

De inhoud van LaLionna.nl wordt met zeer grote zorg samengesteld. Desondanks dat kan het voorkomen dat artikelen onjuistheden bevatten. Om deze reden kan aan de inhoud van LaLionna.nl geen enkele rechten ontleend worden. Luister goed naar uw eigen lichaam en luister naar het advies van behandelend diëtist, arts of psycholoog.