Een week met mij | januari #4

kaas van de marktWauw wat een week! Ik had een enorm hoogtepunt, maar ook een heleboel dieptepunten. Ik sloot de helweek af en dat voelde geweldig! Mijn vriend had wat gezondheidsproblemen, maar dat viel gelukkig mee. Ik maakte me zorgen om mijn opa en oma en een paar dagen later bleek dat terecht. Gelukkig kwam alles weer goed. Wat er allemaal precies gebeurde, dat lees je vandaag!

Zaterdag 23 januari

helweekVandaag begon ik goed! Ik voelde me ontzettend energiek en richtte me op de opdracht van vandaag: uitsluitend positief zijn. In het begin ging me dat goed af, maar later op de dag niet meer. Ik was moe en tijdens het koken werden mijn vriend en ik gestoord door onbekenden. Tot overmaat van ramp werd ik na het eten ziek en lag ik eerder in bed dan gepland. In dit verslagje lees je meer over de opdracht van die dag.

Zondag 24 januari

helweekVanmorgen werd ik gelukkig weer fit wakker. Ik stortte me op de opdracht en ging daarna nog een keer los tijdens de training. Daarna hebben we met z’n allen heerlijk ontbeten. De rest van de dag nam ik de tijd om mezelf eens flink te verwennen. Ik ga heel lang in bad liggen. Hoe de opdracht en de rest van de dag ging lees je hier. Die avond verliep niet heel soepel. Mijn vriend was super benauwd en we gingen naar de huisartsenpost. Gelukkig was er niks ernstigs aan de hand en mochten we weer naar huis.

Maandag 25 januari

kaas van de marktEindelijk! Ik kon vanmorgen weer eens uitslapen! En dat had ik nodig ook. De wekker had ik twee uur later gezet dan de afgelopen dagen, maar daar sliep ik finaal doorheen. Tegen de tijd dat mijn vriend en ik wakker waren, gegeten hadden en aangekleed waren, was het al half 12. Oeps.. Ik fietste met hem mee en ging langs mijn opa en oma om de kaas op te halen. Ik schrok me kapot. Er was niemand en alles stond open, de wandelstokken lagen beneden en de deur zat op slot. Ik vertrouw het niet en bel. Geen gehoor. Mobiel dan. Ook geen gehoor. Er zou toch niets gebeurd zijn? Ze wonen boven een winkel, dus ik ga naar beneden en vraag aan het winkelpersoneel of zij ze misschien gezien hebben. Ja, ze zijn naar de Appie. Oké. Pas in het allerlaatste gangpad zitten ze lekker koffie te drinken. Ze kunnen hartelijk lachen om mijn bezorgdheid. Ik help ze nog even en ga dan mee naar hun huis. We praten nog wat en ik neem de kaas mee naar huis.

De rest van de dag ben ik vooral bezig met het schrijven van blogs en maken van planningen voor de rest van de week.

Dinsdag 26 januari

Uitschrijven studieVandaag schrijf ik me uit op de opleiding. Vanwege mijn burn-out trek ik het niet om nu weer vol aan de bak te gaan. Ik heb gelukkig wel zwart op wit kunnen krijgen dat ik volgend jaar weer mag starten, zonder de decentrale selectie opnieuw te doorlopen. Dat is echt een geruststelling!

gerbil hok schoonmakenMijn gerbils krijgen vandaag eindelijk een schoon hok. Hier had ik deze keer echt veel te lang mee gewacht en ik voel me schuldig.

Woensdag 27 januari

Bloggen is wat ik doe vandaag. Ik schrijf maar liefst drie blogs vooruit. Ik maak een aantal foto’s en besteed extra aandacht aan mijn insta account. Ik wil graag wat meer eenheid in mijn foto’s.

Blog backup makenVerder maak ik vandaag een back-up van al mijn foto’s, documenten, video’s,  muziek en mijn blog. Je weet maar nooit met die technologie!

Donderdag 28 januari

Dit was de meest chaotische dag. Ik had wat blogs op de planning staan, maar die kwamen er niet van. Ik had één opzet af toen mijn moeder belde. Mijn oma voelde zich niet goed en ze moesten naar de huisartsenpost. Mijn oma is een taaie dus als zij zelf naar de huisarts wilt dan is er echt iets mis. Gelukkig werd er tijdens de controles niks ernstigs gevonden. Toch wilde mijn moeder haar liever niet alleen laten. Mijn moeder moest nog met mijn opa naar het ziekenhuis om bloed te laten prikken.

spullen pakkenDus stapte ik op de fiets en ging ik naar mijn oma. Daar heb ik samen met haar foto’s voor mijn vader zijn 50ste verjaardag uitgezocht. Mijn moeder en opa waren voor mijn gevoel wel erg lang weg. Hadden ze gewoon ergens zitten eten. Man wat een gestress vandaag…

Ik ging met mijn moeder nog de auto van mijn oma halen, want die stond nog ergens anders. Daarna moesten we nog wat boodschappen doen en een nieuw zadel halen. Toen we thuiskwamen zijn we gaan zitten en daar is het bij gebleven. We waren kapot.

Vrijdag 29 januari

Vanmorgen ben ik weer vrij vroeg wakker. Nog voordat ik naar beneden ga werk ik mijn blog van gisteren uit. Daarna bel ik even met mijn vriend. Ik had gisteren echt geen zin om het hele verhaal uit te typen en toen ik hem belde nam ik niet op. We hebben een half uur aan de telefoon gehangen en lekker gepraat. Heerlijk zo’n onbeperkt bellen abonnement! Ik ga naar beneden en schrik me helemaal stuk. Zit daar een enorme pop in de woonkamer voor mijn vader. We werken hem snel naar boven voordat hij hem ziet.

Ik type nog een blog uit en ruim samen met mijn moeder het een en ander op. Ik kom er eindelijk achter wat ik verkeerd had gedaan op mijn blog en kan het veranderen. Nu zijn alle pagina’s hetzelfde qua uiterlijk. Daar word ik blij van!

boodschappen voor verjaardagDaarna gaan we naar Breda voor een aanvulling op mijn vaders cadeau. Helaas is het overal uitverkocht. Ik lever mijn laatste spulletjes in bij de Ikea. We gaan naar huis en halen mijn broertje op bij het station. Hij staat daar samen met een van mijn beste en oudste vriendinnen. Dat is toevallig. Ik zet nog even mijn studentenabonnement stil en we stappen in de auto. We halen op mijn moeders werk nog wat statafels op en gaan boodschappen doen. Thuis ruim ik mijn spullen op, knuffel ik met mijn ratten en tik ik deze blog. Vanavond ga ik denk ik lekker in bad liggen! Ik merk dat deze week best heftig is geweest en voel mijn rug weer opkomen. Dat is mijn eerste teken dat ik rustiger aan moet gaan doen en dat ga ik ook zeker doen!

Een chaotische week. Ik ben blij dat ik hem nu af kan sluiten. Van het weekend gaan we feestend de nieuwe week in, want mijn vader wordt 50! Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend en een mooie nieuwe week!

Veel liefs,
Anouk

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *