over mij

Hoi, wat leuk dat je kennis wilt maken met het brein achter LaLionna! Op deze pagina zal ik wat meer over mij zelf vertellen. Ik ben Anouk (22) en ik ben een ietwat anders denkende meid. Ik ben ontzettend verslaafd aan Brabant, chocolade, bananen, snowboarden en het verzamelen van kookboeken!

 

lalionna anoukAl van kleins af aan ben ik veel in de keuken te vinden. Liet mij koekjes bakken samen met mijn opa en je had een intens gelukkig kind. Toen het nog mocht stond ik dan ook altijd op de jaarmarkt met zelf gebakken koekjes en cakejes. De vraag wat we die avond zouden eten, kreeg mijn moeder tot ergernis toe te horen.

Mijn zoektocht naar gezonde voeding begon zo’n vier jaar geleden. Ik had het een en ander meegemaakt. We kwamen er achter dat ik een rug afwijking had en ook met mijn familie en dierbare ging het niet zo goed. Ik was een hele emotionele eter, dit leidde er toe dat ik erg veel ging eten.

Op een gegeven moment kwam er punt waarop ik in een vicieuze cirkel vast kwam te zitten. Ik verwaarloosde mijn eigen lijf en ik begon daarvan de gevolgen te ondervinden. Mijn conditie was verdwenen, ik was heel veel aangekomen, mijn huid was in zeer slechte conditie en ik was heel snel humeurig.

‘Dit gaat zo niet!’ dacht ik toen. Ik begon me te verdiepen in voeding en meer te sporten. De kilo’s vlogen eraf, maar dat was niet het enige. Mijn conditie werd beter, mijn huid zag er veel beter uit en ik zat een stuk beter in mijn vel.

Ik ben iemand die onwijs van schrijven houd. Het werkt voor mij heel ontspannend om mijn hoofd helemaal leeg te schrijven. Fotograferen vind ik ook geweldig om te doen. Op zoek gaan naar de mooie plaatjes en de mooiste composities. Ik kan mezelf helemaal verliezen in mijn camera en het object, net zolang totdat ik de perfecte foto heb. Helaas betekend dit af en toe koud eten. Deze passies gecombineerd met mijn passie voor een gezonde voeding en een gezond lichaam wil ik nu met jullie gaan delen op dit blog. Ik hoop dat ik jullie kan inspireren!

 

Veel Liefs,

Anouk