Video: Unboxing Zonnatura Roasties

LaLionna unboxing video zonnatura roasties

Sponsored. Yep, je leest het goed. Dit artikel is gesponsord. Ik heb namelijk een schitterend pakketje met hele lekkere producten mogen ontvangen van Zonnatura! Hoe gaaf is dat?! Ik had me aangemeld voor een insidersactie van Uitpaulineskeuken.nl. Nu ben ik één van de gelukkige die uitgekozen zijn om aan de slag te gaan met de nieuwe zonnaturaroasties. In deze post leg ik je alles uit over deze uitdaging die ik graag aan ga!

Dat uitleggen ga ik eens wat anders doen dan normaal. Geen lange lappen tekst, eigenlijk wel, maar je hoeft ze dit keer niet te lezen. Ik heb namelijk de hele unboxing gefilmd! Tijdens deze unboxing zie je meteen wat er allemaal in mijn pakketje zit en leg ik ook de opdracht uit. Alvast mijn excuses voor het donkere filmpje. Ik moet geloof ik nog even op zoek naar wat andere instellingen op mijn camera.

Klik hier als je de video niet kan zien.

De opdracht

Een tijdje geleden kon je jezelf dus via uitpaulineskeuken.nl opgeven voor deze insiders acties. Nadat ik alle gegevens ingevuld had kreeg ik een e-mail. Hierin stond dat ik, als ik uitgekozen werd, binnen twee weken bericht zou krijgen. En ja hoor dat gebeurde! Ik kreeg een e-mail en meldde me aan voor de gesloten facebookgroep. In deze groep delen alle uitgekozen insiders hun ervaringen en creaties met de nieuwe Zonnatura roasties. Niet lang daarna ontving ik mijn pakketje.

In dat pakketje zat een brief van uitpaulineskueken.nl. In deze brief stond uitgelegd wat onze opdracht was. Ja, je kreeg het pakketje natuurlijk niet helemaal voor niks. Het is namelijk de bedoeling dat we in ieder geval een verwenontbijtje gaan maken. Daarnaast moeten we ook nog ons favoriete roasties momentje delen. Zo krijgen wij gratis producten en Zonnatura gratis reclame. Prima deal als je het mij vraagt!

Alles wat ik met de zonnaturaroasties ga maken, deel ik via mijn social media accounts. Natuurlijk gaan de recepten ook op mijn blog komen, maar daar moet je nog even op wachten. Mijn beste receptcreaties ga ik ook naar uitpaulineskeuken.nl mailen. Als ik mazzel heb vallen ze enorm in de smaak, want dan kan mijn recept op haar site gepubliceerd worden!

De producten

Ik had verwacht dat ik alleen de zonnaturaroasties zou krijgen, deze producten zou ik namelijk gaan testen. Maar niets bleek minder waar! Naast de zonnaturaroasties kreeg ik ook nog twee verschillende smaken thee en boekweitwafels. Ik was echt aangenaam verrast. De informatie over de producten komt van de site van Zonnatura.

Zonnatura Roasties Cashew en Vanille

Een lekker knapperige muesli met 30% minder suiker dan andere krokante muesli’s en granola’s. Zonnatura Roasties zijn vol van smaak doordat ze ovengeroosterd zijn en gecombineerd met echte bourbon vanille en stukjes cashewnoot. Lekker als ontbijt, lunch, tussendoortje of toetje.

Ingrediënten: Volkoren havervlokken* 73% [gluten], agavesiroop*, zonnebloempitten*, rijststroop*, cashewnoten* 3,7%, gepofte amarant* 2%, zonnebloemolie*, Bourbon vanille*, zeezout, antioxidant: tocoferolrijk extract. *ingrediënt van biologische teelt.

Zonnatura Roasties Appel en Kaneel

Een lekker knapperige muesli met 30% minder suiker dan andere krokante muesli’s en granola’s. Zonnatura Roasties zijn vol van smaak doordat ze ovengeroosterd zijn en gecombineerd met kaneel en stukjes appel. Lekker als ontbijt, lunch, tussendoortje of toetje

Ingrediënten: Volkoren havervlokken* 72% [gluten],  zonnebloempitten*, rijststroop*, gedroogde appel* 4%, gepofte amarant* 2,4%, zonnebloemolie*, kaneel*, zeezout, antioxidant: tocoferolrijk extract. *ingrediënt van biologische teelt.

Zonnatura Boekweitwafel met Quinoa en Lijnzaad

Deze zijn bereid uit boekweit, quinoa, mais, zilvervliesrijst en lijnzaad. Een lekkere combinatie qua smaak, textuur en ingredienten. Perfect voor een lichte lunch.

Ingredienten: Boekweit* 32%, mais* 32%, zilvervliesrijst* 32%, quinoa* 2%, lijnzaad* 2%, zeezout. *ingrediënt van biologische teelt.

Zonnatura Groene thee en Ginseng

Zonnatura Groene thee & Ginseng is een biologische thee op basis van pure groene thee en een melange van kruiden. Groene thee is van zichzelf best wel bitter. Door de toevoeging van de pittige smaak van ginseng, de frisse smaak van citroengras en de zoete smaak van zoethout, ontstaat een frisse thee met een verkwikkende smaak. Een heerlijke biologische thee om op elk moment van de dag van te genieten.

Ingredienten: Groene thee* 55%, citroenolie*, zoethoutwortel* 12%, citroengras* 11%, cichoreiwortel*, ginsengwortel* 1,3%. * ingrediënt van biologische teelt

Zonnatura Pit met Kruidige Gember

Pit met kruidige gember is een speciaal samengestelde mix van 100% pure, natuurlijke kruiden en specerijen die jou gegarandeerd een opkikker zullen geven met hun krachtige smaak. Ontdek de rijkdom van deze bijzondere smaakcombinatie met al het goede van kruiden.

Ingredienten: Appel* 31,5%, gember* 25%, hibiscus* 20%, rozenbottel* 10%, sinaasappelschil* 10%, natuurlijk aroma 3,5%. *ingrediënt van biologische teelt.

Sponsored, wat houdt dat in?

Dit artikel is gesponsord. Dat wil zeggen dat ik de producten in dit artikel gratis toegestuurd heb gekregen. Dat wil dan weer niet zeggen dat hierdoor mijn mening beïnvloed is. Ik kies er zelf voor om over deze producten te schrijven en dat doe ik met een reden. Dit zijn namelijk producten waar ik echt oprecht blij van wordt. Ik kan me voorstellen dat jullie wel willen weten waarom ik hier blij van wordt. Ik zal jullie dan ook mijn eerlijke mening over de producten geven.

Dit is dus echt iets waar ik blij van word en wat ik te danken heb aan mijn blog! Ik heb me de afgelopen dagen suf gepiekerd en de eerste recepten zijn gemaakt. Houdt mijn Instagram account in de gaten en blijf op de hoogte van mijn receptcreaties!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *