Een week met mij | januari #2

foto collage weekHet was een week die iets minder begon, maar die steeds beter werd! Eindelijk heb ik weer energie en ik heb het gevoel dat ik steeds meer op het juiste pad met mezelf kom! Lees je mee hoe mijn week was?

Zaterdag 9 januari

werkenIk ging bij de Ikea werken, dit keer voor de allerlaatste keer. Het werd een dag om niet zomaar te vergeten. Het was een complete chaos! Ik snap nog steeds niet waarom er iedere keer weer zoveel mensen naar de Ikea komen. Het restaurant sluit om 20:30 en wij waren pas om 22:00 uur klaar vanwege de drukte. Echt absurd! Maar wel te gek om op mijn laatste dag nog een keer zo’n typerend dagje Ikea mee te mogen draaien!

chocoladeMijn eerst weekdagboek stond niet helemaal volgens de planning online. Ik had vrijdagavond een beetje troubles met mijn vriend en ook kreeg ik een niet al te prettig berichtje uit de familie. Zoals ik al zei het leven blijft altijd onverwachte dingen op je pad gooien. Een les voor mij de volgende keer, zorgen dat ik mijn post mooi op tijd af heb! Gelukkig hadden we nog wat kerstchocolaatjes over om de pijn wat te verzachten.

Zondag 10 januari

Zondag begon niet al te best. Ik had een nachtje alleen thuis geslapen na alle troubles met mijn vriend. Nadat ik uitgeslapen en gedouchte had ging ik weer naar het huis van mijn opa en oma. Zij zouden vandaag thuiskomen en het huis moest nog even grondig schoongemaakt worden. Ook hadden mijn vriend en ik het een en ander uit te spreken. Gelukkig kunnen wij onwijs goed met elkaar praten. En toen het nodige gezegd was, was het ook weer helemaal oké. Gelukkig waren het geen grote troubles en maakten we het weer helemaal goed! Het voelt nu zelfs beter dan daarvoor.

wasdagNa ons gesprek gingen we hard aan de slag om het huis weer spiegelend schoon te krijgen! De laatste wasjes werden gedraaid en opgehangen.

Maandag 11 januari

Mijn vriend was gisteren nog mee naar het huis van mijn ouders gegaan en was lekker blijven slapen. Vanmorgen startte ik ook met de Clean 9. Ik schrok me kapot van de enorme pillen, maar die kreeg ik eigenlijk best makkelijk weg. Na het ontbijt woog ik mezelf en nam ik mijn maten op met wat hulp van mijn vriend. Hij maakte ook de voor foto’s. Zo kan ik straks goed zien wat het voor mijn acne heeft gedaan.

een week met mij januari #2 samen met mijn vriend in de cobra tijdens yogaOok lachte ik me helemaal kapot! Mijn vriend ging namelijk wel even mee yoga doen met mij. Nou dat heeft ie geweten. Hoezo is yoga makkelijk?

spruitjeswok’s Avonds maakte ik thuis een spruitjes wok die mijn vriend en ik heerlijk vinden. Het was wel even spannend, want meestal valt mijn eten hier thuis niet zo in de smaak. Maar dit werd helemaal goedgekeurd. Het recept zal ik dan ook zeker op mijn blog gaan plaatsen!

Dinsdag 12 januari

eiwitshakeVandaag ging ik stug door met de clean 9. Vandaag viel het me wat zwaarder dan gisteren. Ik heb meer trek in ‘slechte’ dingen. Die trek ging ik te lijf met mijn eiwitshake die ik opschroefde door er bevroren bosvruchten aan toe te voegen. Hello healthy milkshake!

screenshotWauw wat gaaf! Mijn post over stresscounseling werd vandaag gedeeld door Karen op facebook!

Woensdag 13 januari

eiwitshakeVanmorgen ging het tweede deel van de clean 9 in! Ik werd super energiek wakker en mocht mijn dag beginnen met aloë vera in verse jus d’orange en een overheerlijke eiwitshake! Waar ik ze eerst niet heel lekker vond was ik helemaal weg van deze gezonde chocolade en bananen shake. Wat een feest als ontbijt!

visitekaartjesWaaaa vanmiddag ben ik bijna de hele middag bezig geweest met het ontwerpen van visitekaartjes. Het was ongelooflijk veel werk, maar heel tof om te doen! Zo leer ik weer wat nieuwe vaardigheden en kan ik straks overal mijn kaartjes uitdelen als ik ergens ben. Ze zijn besteld! Maar welke, dat houd ik nog even lekker voor mezelf!

Donderdag 14 januari

gerbilsIk wilde mijn monstertjes wat nieuw eten geven, maar zo lang wilde ze niet meer wachten. Ze kropen gewoon zo de voerton in! Vervolgens had ik nog moeite ook om ze eruit te krijgen… die zaten daar wel prima in een bak vol eten!

courgette soep Tijd om mijn lunch van vanmiddag te maken! Een super snelle courgettesoep met maar 4 ingredienten. Ik ben echt helemaal verzot op dit soort simpele soepjes! Zeker in de wat koudere maanden kan ik echt genieten van een dampend kommetje met soep.

chips’s Avonds ging ik naar mijn vriend toe. We hadden heerlijk samen gekookt en gegeten. Tijdens de film kon hij het niet laten om een zak ham kaas chips open te trekken. Wil jij misschien ook? Uhm nee dankje ik mag dat deze week niet, weet je het nog? Oh ja.. kraak kraak kraak.. Wauw lekker supportive ben jij :P! De geur van die chips was echt onwijs verleidelijk, maar ik heb er niet aan toegegeven! Ik heb het netjes bij mijn bakje met kwark gehouden en dat maakte me stiekem wel trots!

Vrijdag 15 januari

eiwitshakeVanmorgen had ik een groene eiwitshake op het programma van de clean 9 gezet! Heerlijk romig met banaan en avocado. Ik moet zeggen dat het me best goed afgaat! Ik heb natuurlijk wel een aangepast programma met meer eten, omdat ik niet meer af mag en wil vallen. Mijn energie begint na al die maanden eindelijk weer eens terug te komen en ook mijn opgeblazen buik is verdwenen! Nog 4 dagen te gaan na vandaag, dat gaat helemaal goedkomen!

hyacintenVorige week schreef ik nog dat als je mij blij wilt maken, dat je me dan hyacinten cadeau moet doen. Deze bloemen vind ik zo goddelijk lekker ruiken! Mijn lieve vriend had het heel goed onthouden en had hyacinten gekocht. Wat een schatje is het toch ook! Ik kan niet wachten totdat ze in bloei staan en ik er weer heel de dag met mijn neus in kan hangen!

Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend en een mooie nieuwe week!

Veel liefs,
Anouk

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *